0

7 7 iPhone / iPhone Artı bugün başlatacak.

Ayrıca, teknoloji dünyasında büyük bir heyecan içine gitti. Apple duyurmak, 2016 yılın en büyük akıllı telefon lansmanı biri olacak. Apple San Francisco’da Bill Graham Belediye konferans salonunda olay kolaylaştırılması, 7 yeni iPhone piyasaya ve 7 Plus iPhone. Apple Watch yeni forma aynı şekilde beklenen Yeni MacBook, özellikle MacBook Air serisinde yükseltme için bekleniyor, ve şimdiye kadar ancak Apple etkinlikte bu yıl olacak gibi görünmüyor.

Etkinlikte beklenen şunlardır:

GÖRÜNTÜ Ekran Boyutu (~326 ppi piksel yoğunluğu) 750 x 1334 piksel çözünürlüğe sahip LED-arkadan aydınlatmalı IPS LCD, kapasitif dokunmatik ekran ve 16 milyon renk içeren (~65.6%-vücut oranı ekran) 4.7 inç. Ekrana Uzun güçlendirilmiş cam ve yağ itici kaplama ile korunmaktadır.

Kamera – iPhone 6 kamera ile ilgili aşırı bir şikayet olmamıştır. Henüz, şeyler iPhone 7 ile daha iyi gelişme gösteriyor ve 7 Plus iPhone olabilir. Her iki fotoğraf makinesi 12 Megapiksel sensör olacak. Faz algılama Otomatik odaklama ve çift ön kamera 5 MP flash LED’İ birincil kamera 12 MP vurgular.

Bellek – 7 Apple iPhone 7 Plus 32 GB, güçlü 2 GB RAM ile 128 GB ve 256 GB değişim gelecektir. İPhone 7’de harici kart yuvası var.

İPhone 7 2.4 GHz en uç saat hızı sunan Apple’ın yeni A10 çipi ile güçlendirilmiş olacak Chip – Ön raporlar öneririz.

Pil Sigara çıkarılabilir Li-Po pil 1960 mAh.

İPhone renkleri – yeni model koyu mavi, Uzay Gri, Gümüş, Altın ve Rose Altın Renkleri GSM Arena göre satışa sunulacak.

Koruma – yeni iPhone olacak suya dayanıklı ve iPhone 7 kapakları ve durumlarda olacak mevcut mağazalarda, birkaç gün sonra onun gönderme çeşitli Milletler.

Maliyeti henüz bulunamadığı fiyat ve Maliyet. Her durumda, Hindistan’da senin kadar Sc mal olabilir. 70.000.

İPhone 7’de kullanılan ve ARTI 10 Apple iOS A10 yonga ile olan Platform – platform.

Hindistan’da başlatılması – Dürüst olmak gerekirse, bu teyit etme şansım yok. en azından şimdilik. Apple gerekli takdim bu Hindistan hemen, nedeniyle artan talep piyasa ve Hindistan olmamıştı ana demet Milletler nerede iPhone 7 başlattı. Hindistan’da 2016 Ekim ayı ile piyasaya çıkacak iPhone 7 şansı var.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0
Rizedio

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir